Paint drop jeans

Hoe zeg je? Paint drop jeans? Veel mensen hebben nog nooit gehoord van een ‘paint drop jeans’. Het is echt waar, een broek met ‘verfspatten’. En super GAAF dat die is. Wie de modetrend op dit moment volgt weet precies wat de paint drop jeans, ook wel ‘paint splash jeans’ genoemd, is. En als je dat niet weet, dan weet je dat dus nu. Op de foto kan je zien dat ik de heel mooi zittende ‘skinny fit jeans voor heren’ draag. Zelf ben ik 1.88m en draag ik W:32 en L:34. De broek is 60% Katoen, 38% polyester en 2% elastaan. Even voor jullie gemak, zodat niemand voor verrassingen komt te staan :)!

verfspatten

Een klein detail; de verfspatten zullen niet verwijderen als jullie deze broek in de wasmachine gooien. Hihi!! Ik vind iemand erg modieus als diegene zijn of haar broekspijpen omslaan, deze style vind ik prachtig. Het liefst 2x, zodat de look ietwat stoerder oogt. De broek zelf trekt al wat aandacht naar zich toe, dus daarom is het belangrijk dat je qua styling niet een veeeel te druk overhemd, shirt, vest, blouse, of wat je ook maar leuk vindt, gaat combineren. Een effen bovenstuk staat al als een huis. Ik heb zelf gekozen voor een donkergroen overhemd. Qua schoenen kan je eventueel een leuke witte sneaker er onder combineren. Leuk bijpassend bij de witte verfspatten. Maar dat is natuurlijk een kwestie van eigen smaak en persoonlijke voorkeur. Daarentegen geef ik graag mijn mening.

Natuurlijk is het belangrijk om te weten waar je deze broek kunt krijgen. De ‘Paint drop jeans’is te vinden bij MyMenFashion.com, hier vind je prachtige menswear online. Op deze site kan je terecht voor verschillende men’s clothing styles en advies in trends voor mannen.

Mocht je het leuk vinden om styling advies te krijgen, of heb je vragen? Schroom dan niet om mij een berichtje te sturen via mijn website, facebook of Instagram. EN OJA, Delen wordt zeer gewaardeerd. THANKS alvast :D

Liefs,

Sebastian, Bysabaz

www.bysabaz.com