Fashion mind

 

Het fenomeen mode is alles behalve standvastig. Mode maakt als het ware een eeuwig groeiproces door en houdt nooit op met ontwikkelen. Dit is nou juist wat het zo interessant maakt. Voor velen betekent fashion een inspirationele houvast in het leven. Mensen worden er gelukkig van en dat betekent maar één ding voor de fashion designers! Creativiteit en liefde blijven uiten op het product waarvan zij denken dat mensen het tof vinden. Waar deze mensen hun inspiratie vandaan halen, weet allen hun eigen brein. De ene keer komen de designers met een product wat dusdanig veel prikkel geeft, dat de mensen zeggen, ”hoe hebben ze dat ooit kunnen verzinnen.” De andere keer is het product heel eenvoudig vormgegeven, en zeggen de mensen: “Nou, dat had ik ook kunnen verzinnen.” Beide uitingen kunnen heel doeltreffend zijn in de miljardenwereld die fashion heet.

    

 

 

Naam van stad als opdruk T-shirt

Tegenwoordig zie je het overal, T-shirts met de naam van een stad als opdruk. Op dit moment wordt deze modieuze stroming bestempeld als ‘super hip!’ Neem bijvoorbeeld New York, Berlin, Tokio, Ibiza en Paris. Dit is nou typisch zo’n geval waarvan mensen zeggen dat ze het zelf ook hadden kunnen verzinnen. Neem een T-shirt en laat er simpelweg een tekstje op drukken. Het probleem zit hem in het feit dat veel mensen wel eens een goed idee hebben en het graag willen uitbrengen. Maar het proces vaak staakt bij de uitvoering.


Paname T-Shirt

Twee van de meest, of misschien wel de meest populaire T-shirts met opdruk, zijn het Paris T-shirt en het Paname T-shirt! Mensen staan in de rij om een exemplaar te kunnen bemachtigen. Winkels die dit shirt verkopen staan op hun beurt weer in de rij bij de groothandelaars. Het zal je dus niet verbazen dat de fabrieken te weinig mankracht hebben om alle partijen voldoende te kunnen voorzien van dit product. Op dit moment zijn er verschillende partijen die het dit soort t-shirts ontwikkelen en verkopen. Je hoeft in dit geval niet heel diep in de buidel te tasten om er eentje te kunnen kopen. Hieronder zie je verschillende soorten T-shirts met de naam van een stad als opdruk. (Klik op een foto om het product te bekijken) www.comegetfashion.com