Stoere armbandjes voor mannen

Deze week is er weer een gastblog van BySabaz. Dit keer gaan wij het hebben over armbandjes van houtlook, leer en kunststof.

De afgelopen weken hebben wij verschillende blogs mogen presenteren voor MyMenFashion. Hoe leuk is dat? Elke week verzorgen wij weer een nieuwe blog over verschillende onderwerpen betreffende de webshop van MyMenFashion.com.

Nummer 1 in mannenmode

De webshop van MyMenFashion heeft talloze armbandjes en andere accessoires online gepresenteerd staan voor u. Voor een casual look, een sportoutfit met bijpassend armbandje, of als cadeau voor een hippe vent, kunt u hier terecht.

Vandaag gaan wij het hebben over armbandjes, waarvan 3 in het bijzonder :

- Bracelet Brown leather trinity.

- Bracelet Dumbbell silver.

- Bracelet Chinese coin.

Bracelet's for men

Bracelet Brown leather trinity is een armbandje met 3 leren bandjes die samen een armband vormen. Stelbaar in andere maten. De armband is geschikt voor bij een stoere outfit, waar het accent ligt op de accessoires. Denk hierbij aan een gave ring, een rosé kleurig horloge met een bruin leren bandje. U kunt ook meerdere armbandjes dragen voor een stoer effect. Een pilotenbril staat overigens ook heel erg gaaf met een leuk basic overhemd en een driekwart spijkerjeans met bootschoenen in combinatie met gave accessoires. WE LOVE IT.

Bracelet Dumbbell silver is een armbandje van kunststof balletjes rond een elastiek. Dus een ONE SIZE armbandje. Middenin een zilveren halter met de tekst : ‘Live’ & ‘Lift’. Dit is nou een typisch armbandje die je tegen zou komen bij een fanatieke gast in de sportschool. Een sportoutfitje aan in combinatie met deze accessoires. Het bijzondere van dit armbandje is het detail van het haltertje in het midden van de bracelet, dit geeft een komisch effect. LIFT AND DOWN, LIFT AND DOWN.

Bracelet Chinese coin is een armbandje van houten donkerbruine kralen met een gouden muntje als detail. Op dit muntje zijn Chinese teksten te vinden wat voor ‘hoop’ en ‘liefde’ staat. Deze houten kralen armband is geregen aan een elastiek, die dus bedoeld is als 1 maat. Deze armband is goed te combineren bij een stoere outfit, tevens bij een ietwat nettere outfit. Wij vinden kralen van hout chique ogen en tegelijkertijd ook super stoer bij een man. BEAUTIFULL AND TRENDY.

Volg BySabaz op Instagram : @Bysabaz en op Facebook : BySabaz – Fashion & Lifestyle Blog.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende blog.

BySabaz, Sebastian Witten.
www.bysabaz.com