Wat is het meest trendy T-Shirt van 2015?

Heb je ze al zien langskomen? Iedereen kent ondertussen het T-shirt of sweater met streepjes patroon. Een print met bijvoorbeeld blauw/witte horizontale strepen is weer helemaal terug in de kledingbranche. Dit patroon is een jaar of 15 weg geweest, maar is nu weer helemaal back in business! Deze trend valt alweer een tijdje goed in de smaak bij een grote groep mensen.


Geblokt T-Shirt

Een wat nieuwer verschijnsel is Trendy blocked T-Shirt. Hier is het design van het shirt opgedeeld in bijvoorbeeld vier blokken van een andere kleur. Je zou kunnen zeggen dat het T-shirt bestaat uit vier dikke strepen. Ook dit patroon valt erg in de smaak deze tijd en is bijna niet meer weg te denken uit het straat beeld. De designer van dit shirt heeft er voor gekozen om een zakje te plaatsen op de linker borst. Dit detail zorgt voor een hip effect!


 

Meest trendy T-shirt zomer 2015

En dan het shirt waar ik zeer enthousiast over ben geworden op het moment dat ik het voor het eerst zag. Hier wil ik het toch echt even over hebben! Namelijk een combinatie van de twee eerder genoemde T-shirt patronen. Geblokt en gestreept gecombineerd! Dit geeft als je het mij vraagt een waanzinnig effect. Dit patroon is bezig om de wereld te veroveren met z'n modieuze look. Deze trend zal aankomende zomer meer en meer gezien worden. Met deze elementen kan een T-shirt op heel veel verschillende manieren worden ingedeeld en voor spannende resultaten zorgen. Ben jij net zo enthousiast als dat ik ben, wees er dan snel bij en zorg dat je de eerste van je vriendengroep bent die de blits maakt met T-shirt bloked & striped! Want ik vermoed dat je niet de enige zult zijn die zeer enthousiast zal reageren op deze nieuwe trend.