Spring-feelings!

Heb jij de lente ook al in je bol? Wij in ieder geval wel! Zeg nou zelf, de lente is toch het mooiste seizoen van het jaar. Alles begint te bloeien en niets staat ons meer in de weg om straks lekker te genieten van het zomerse weer! Warm weer vraagt om kleding wat past bij de tempratuur, laat dat maar aan ons over! Vandaag, de 21e van de maand maart is het officieel lente, maar dit betekent natuurlijk niet dat het buiten meteen 25 graden is. Ook nu kan het buiten nog erg koud en winters aanvoelen. Je kan uiteraard niet meteen in je zomer outfitje naar buiten stappen. Wat veel mensen rond deze tijd doen is het aanschaffen van nieuwe sneakers. Dit is een goede manier om de lente op verfrissende en trendy wijze in te luiden. Iedereen is op dit moment op zoek naar modieuze sportieve schoenen die lekker soepel en luchtig lopen. Als deze top sneakers dan ook nog eens fantastisch geprijsd zijn, dan hebben we een WIN WIN situatie te pakken! Kijk bijvoorbeeld eens naar: Fashion sneakers, White sneakers, Red high sneakers, Runner shoes, Low sneakers black, Low sneakers white of High top sneakers. Hier zit vast en zeker het paar sneakers bij dat jou aanspreekt.

        

         

 

Lente kleding

Je moet uitkijken dat je geen kou vat wanneer je met de zomer in je bol naar buiten stapt. Hier voor zijn er wat kleding betreft, tussenoplossingen die dit vergemakkelijken. Wij begrijpen als geen ander dat je er graag fashionable bij loopt. Dit moet wel leuk blijven zonder het of te warm te krijgen door een te dikke jas of te staan te rillen van de kou. Neem hiervoor bijvoorbeeld Bomber jacket spring. Een uitermate geschikte jas voor deze en komende tijd van het jaar. Draag hieronder een van onze vette T-shirts zoals Lumberjack T, Long zipper T white of Long zipper T grey. Dit geeft samen met de bomber een waanzinnig effect omdat het T-shirt iets lager valt dan de jas. Draag hieronder een te gekke jeans zoals Ripped knee jeans of Pocket jeans. Om een waanzinnige outfit als deze af maken trek je een paar trendy sneakers aan, bijvoorbeeld zoals hierboven vermeld.

     

     


Wij wensen jullie allemaal een geweldige tijd toe! En hopen jullie daarin wat te kunnen versterken doormiddel van ons kledingaanbod! Voor contact wat betreft vragen of anderszins, kunnen jullie bij ons terecht via ons contact formulier, email, telefoon en chatservice, rechts onderin aanwezig op de website!