BySabaz en MyMenFashion over Cargo jeans 

Vandaag mag ik, Sébastian Witten van BySàbaz.com als gastblogger op deze site wat vertellen over de Cargo Jeans. Deze van oorsprong militaire werkbroeken horen weer helemaal in het modebeeld van 2017. Het zijn niet alleen de hardwerkende bouwvakkers die de broek dragen, maar ook de modebewuste man mag er in gezien worden. De cargobroek past helemaal in het straatje van de hippe mannenkleding. De zwarte herenbroek zit erg comfortabel en is verkrijgbaar in verschillende fits. Hij is er als Regular Fit, Tapered Fit, Slim Fit en zelfs als Skinny jeans voor mannen. Het hele jaar door is deze 100% katoenen broek te dragen vanwege zijn goede kwaliteit en comfort.

Cargo woker tapered black

De Cargo worker taperd jeans black in de spotlight zetten was het doel van de samenwerking tussen BySàbaz en mymenfashion.com. Op welke manier kan dat beter dan door middel van een fotoshoot in het prachtige Groningen. Op een aantal mooie locaties aan de Kleine der A hebben we de beelden geschoten. Een mooie manier om onze passie voor fashion te delen.

Men fashion shoot

Voor de shoot heb ik een stoere combinatie gemaakt door de Cargo Jeans te combineren met een grijs vest, bruin leren jasje en hoge zwarte boots. Daarnaast is de zwarte herenbroek goed te stylen met een stylish sneaker en een basic shirtje. In no time ben je gewoon echt fashionable gekleed.

   

De webshop mymenfashion.com heeft een enorm aanbod aan hippe mannenkleding online staan. Je kan je complete outfit bij elkaar shoppen; van nette schoenen tot sneakers, van T-shirts tot jassen, van Chino’s tot Skinny Jeans, zowel voor mannen als jongens. Je kan je outfit afmaken met mooie accessoires. Voor mij echt een geweldige site om een hippe outfit te scoren.

Liefs,

Sébastian, BySàbaz
www.bysabaz.com